Sikker søgning

Sikker søgning tjekker websteder, før du åbner dem. Den blokerer skadelige websteder, som forsøger at distribuere skadelig kode, og phishing-websteder, som forsøger at stjæle dine fortrolige data og få adgang til dine bankkonti.

Du skal bruge en beskyttet browser for at være beskyttet på Internettet. Se listen over beskyttede browsere.

Sikker browsing er tilgængelig i abonnementerne Standard, Plus og Premium for Kaspersky-appen.

Sikker søgning bruger Kaspersky Security Network cloudtjeneste til at tjekke websteder.

I dette afsnit

Foretager indledende konfiguration af internetbeskyttelse

Understøttede browsere

Om krypto svindel

Indholdsfiltrering i Japan